Verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees in dunne halve ringen. Pel en snipper ½ van de rode ui en pel en snijd de overige rode ui in halve ringen. Snijd de peterselie fijn en snijd de komkommer in blokjes van ca. een halve cm.
2
Meng de komkommer met de rode wijnazijn, ⅓ van de olie en ½ van de peterselie. Doe de yoghurt in een kom en meng met de gesnipperde rode ui en ⅓ van de paprikapoeder. Breng op smaak met peper.
3
Snijd de kipfilet in dunne reepjes. Verhit de overige olie in een koekenpan en bak de kip ca. 1 min. op hoog vuur. Voeg de paprika, ui en het overige paprikapoeder toe en bak nog ca. 3 min. op hoog vuur mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Meng de overige peterselie erdoor.
4
Verwarm ondertussen de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking en houd warm onder een schone theedoek.
5
Verdeel de kip met paprika en ½ van de komkommer over het midden van de tortilla’s, laat aan de onderkant een stukje vrij. Schep op elke tortilla 1 el yoghurt. Vouw steeds de onderkanten van de tortilla’s over de vulling, dan de zijkanten naar binnen en rol de tortilla’s verder op. Halveer en verdeel de wraps over de borden. Serveer met de overige yoghurtsaus en de overige komkommersalade.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.