Mix de Griekse yoghurt met de honing. Verdeel de yoghurt over een met bakpapier beklede bakplaat met een lepel.
2
Smelt de witte chocolade (houd één blokje achter) au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laag kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Roer regelmatig door tot de witte chocolade gesmolten is.
3
Rasp het overgebleven blokje witte chocolade. Snijd de abrikozen, aardbeien en mango in kleine blokjes. Mix de abrikozenjam met het water.
4
Drizzle de helft van de gesmolten witte chocolade over de yoghurt. Verdeel het fruit en de jam erover en top af met de overige chocolade en chocoladerasp. Schuif voor minimaal 3 uur in de vriezer om uit te harden.
5
Breek de yoghurt bark in stukken en serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.