Matcha: je houdt ervan of niet. Reken je jezelf tot het eerste kamp? Maak dan deze yoghurt matcha bites met mango en witte chocolade. Superlekker en ook nog eens behoorlijk simpel, de vriezer doet immers het meeste werk.
Wist je dat je yoghurt echt niet alleen in de ochtend als ontbijt kan eten? Je maakt er de lekkerste tussendoortjes mee die vaak ook nog wat gezonder zijn door de toevoeging van yoghurt! Een heerlijk voorbeeld zijn natuurlijk de yoghurt matcha bites. Makkelijk om te maken én het ziet er meteen spectaculair uit. De yoghurt matcha bites kan je goed bewaren in de diepvries, dus maak er een aantal en pak er iedere dag eentje uit om heerlijke van te genieten.
Ook deze yoghurt bark met fruit is een aanrader. Het maken ervan kost je maar 15 minuutjes van je tijd, vervolgens moet het bevriezen in de diepvries en daarna kan je er lekker van genieten. Lekker ter vervanging van een ijsje! Wij kiezen ervoor om mango en aardbeien te verwerken in de yoghurt bark, maar eigenlijk kan je elke fruitsoort kiezen die jij lekker vindt.
Gek op ijsjes? Maak dan deze yoghurtijslolly met bosbessen! De binnenkant is gemaakt van Griekse yoghurt, honing en blauwe bessen en nadat dit bevroren is in de diepvries, bedek je beide kanten met gesmolten pure chocolade. Bevries opnieuw en verdeel er vervolgens witte chocolade over én pistachenoten. Een plaatje om te zien én ontzettend lekker!
Wanneer je op zoek bent naar een lekker dessert, is deze abrikozen-yoghurt plaatcake een aanrader. De combinatie van de frisse yoghurt en de abrikozen zorgt voor een lichtzoete smaak. De plaatcake is, inclusief de oventijd, al in 50 minuten gemaakt. Heerlijk als zomers dessert na een heerlijk diner én ontzettend lekker met een bolletje ijs!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment