Schil de mango en snijd in kleine vierkante blokjes. Doe in een mengkom en voeg de Griekse yoghurt en de honing toe. Maak met behulp van twee eetlepels hoopjes van dit mengsel op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat 3 uur opstijven in de vriezer.
2
Smelt de witte chocolade samen met de kokosolie au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laag kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Voeg het matchapoeder toe zodra de chocolade gesmolten is en roer goed. Tip: voeg een scheutje melk toe als je merkt dat de chocolade niet lopend genoeg is. Laat een beetje afkoelen zodat de chocolade niet meer heet is wanneer je hem over de koude yoghurt gaat lepelen, maar wel nog lopend genoeg.
3
Haal de mangohoopjes uit de vriezer en dompel ze in het chocolademengsel. Leg ze opnieuw op de bakplaat en bevries nog eens 1 uur.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.