Print opties

Sluiten

Yoghurtijslolly met bosbessen

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
4u 0min
Totale tijd
4u 20min

Ingrediënten

5 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Mix de Griekse yoghurt met de honing en blauwe bessen. Maak hiervan 5 ronde hoopjes op een met bakpapier beklede bakplaat en steek er de houten ijsstokjes in. Zet voor 3 uur in de vriezer.
2
Smelt ondertussen de pure chocolade au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laag kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Roer regelmatig door tot de chocolade gesmolten is. Haal de ijslolly’s uit de vriezer en bedek beide kanten van de lolly’s met pure chocolade. Leg de lolly’s terug op de bakplaat en zet opnieuw voor 30 min. in de vriezer.
3
Smelt ondertussen de witte chocolade au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laag kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Roer regelmatig door tot de chocolade gesmolten is.
4
Hak ondertussen de pistachenoten fijn.
5
Haal de ijslolly’s opnieuw uit de vriezer. Drizzel met een lepel de witte chocolade over de ijslolly’s en top af met pistachenoten. Zet opnieuw in de vriezer voor minimaal 1 uur.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.