Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de feta over de lengte in repen en snijd de gedroogde tomaten in repen.
2
Meng de honing met ½ van de Verstegen WSB Za’atar en meng de overige Verstegen Za’atar met de Griekse yoghurt en ½ van de olijfolie.
3
Leg het filodeeg met een hoek naar beneden op de snijplank. Leg in de bovenste hoek één reep feta en verdeel hier een paar gedroogde tomaten en 1 tl van het honingmengsel over. Maak de randen van het filodeeg nat met water en vouw de bovenste punt van het filodeeg over de feta reep. Vouw de zijkanten van het filodeeg naar binnen en rol het filodeeg verder op. Herhaal dit tot het filodeeg op is.
4
Verdeel de za’atar springrolls over een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel met een kwast de overige olijfolie over de springrolls. Plaats 15 min. in de oven en bak goudbruin.
5
Serveer de za’atar springrolls met de labneh.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.