Mix met een garde de mosterd met het citroensap en de honing. Voeg vervolgens de olijfolie toe. Meng het geheel tot een gladde dressing. Hak de dille fijn en voeg deze toe aan de dressing.
2
Rooster de amandelen in een droge pan totdat ze lichtbruin kleuren. Houd een handje apart ter decoratie en hak deze fijn. Mix de rest in een blender fijn tot amandelmeel.
3
Voeg daarna de hummus, verse kruiden, babyspinazie en het citroensap toe. Mix dit tot één geheel. Garneer de esfenaj met de overgebleven verse kruiden.
4
Snijd de komkommer in blokjes en de sugarsnaps over de lengte in dunne reepjes. Halveer de avocado en snijd in plakjes.
5
Verwarm de tortillawraps kort in de pan en draai halverwege om.
6
Haal de tortillawraps uit de pan en besmeer het midden met 1 el esfenaj en leg daarop plakjes avocado, komkommer en sugarsnaps.
7
Sprenkel wat dressing over de tortilla, verdeel de stukjes amandelen eroverheen en top af met wat verse koriander.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.