Print opties

Sluiten

Zalm bowl

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C boven- en onderwarmte. Dep de zalm droog en snijd in blokjes. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met de olijfolie, het knoflookpoeder en wat peper en zout. Schuif voor 15-20 min. in de oven totdat de zalm gaar en knapperig is.
2
Breng ondertussen een pan met water aan de kook en kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd in plakjes.
3
Mix de sojasaus met de hoisin en sriracha in een kommetje. Haal de zalm uit de oven en doe in de kom. Hussel een paar keer zodat de zalm goed bedekt is met de saus.
4
Verdeel de noedels over de kommen en top af met de edamame, avocado en zalm. Snijd de koriander grof en garneer de noedels met de sesamzaadjes, koriander en wat peper.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.