Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de krieltjes doormidden, schep in een kom en meng met zonnebloemolie, Italiaanse kruiden, peper en zout. Verdeel de krieltjes over een met bakpapier beklede bakplaat en zet 25 à 30 min. in de oven.
2
Snijd de boter en citroen in plakjes.
3
Neem per papillote een velletje aluminiumfolie en verdeel hierover de soepgroente in het midden. Beleg de soepgroente met plakjes boter, een zalmmoot, schijfjes citroen en garneer met dille. Vouw de aluminiumfolie goed dicht, zodat er geen lucht uit het pakketje kan ontsnappen.
4
Leg de zalmpakketjes nog 15 min. bij de krieltjes in de oven om te garen.
5
Snijd ondertussen de paprika in reepjes, de cherrytomaatjes doormidden en meng in een kom. Serveer de zalm papillote met krieltjes en de rauwkost.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.