Print opties

Sluiten

Zalm-preischotel met gebakken aardappelen

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Snijd de prei in ringen en spoel onder stromend water. Snijd de bleekselderij in boogjes van ongeveer 1 cm breed. Pluk de blaadjes dragon en hak grof.
2
Verwarm de oven voor op 180°C. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de preiringen 2 min. aan. Voeg de bleekselderij toe en bak 2 min. mee. Voeg de mascarpone, mosterd en dragon toe en warm 1 min. door, tot de mascarpone vloeibaar is.
3
Snijd de zalm in stukken van ongeveer 3 cm en verdeel over een ovenschaal. Schep het preimengsel op de zalm. Bak het geheel 15 min. in de oven.
4
Bereid ondertussen de aardappeltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pluk de takjes dille.
5
Serveer de zalm-preischotel met de aardappelpartjes. Maak het gerecht af met dille.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.