Kook de basmati rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat iets afkoelen.
2
Halveer ondertussen de zalm. Meng de taco kruiden, olijfolie en wat peper en zout en marineer de zalm met de marinade. Laat 5 min. intrekken.
3
Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en bak de zalm in 5–6 min. gaar en goudbruin. Laat iets rusten.
4
Snijd ondertussen de cherrytomaten in partjes. Pel en snijd de rode ui in dunne halve ringen. Rasp de groene schil van de limoen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers het sap eruit. Laat de maïs uitlekken. Meng de maïs, cherrytomaten, rode ui, limoenrasp, limoensap en wat peper en zout tot een salsa.
5
Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in plakjes. Verkruimel de feta.
6
Verdeel de rijst over kommen. Voeg de maïssalsa en avocado toe. Leg de gebakken zalm erbovenop. Garneer met de feta en witte sesamzaadjes. Serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.