Zalmfilet met groene groenten en aardappelrozetjes
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Ingrediƫnten
2 personen
Ingrediƫnten
1
Bereid de Pommes Duchesse volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Maak de haricots verts schoon. Snijd het einde van de groene aspergetips. Kook de haricots verts en aspergetips in een pan met water en een snufje zout in 5 min. gaar.
3
Pel en snipper ondertussen de ui. Snijd de citroen door de helft. Snijd de helft van de citroen in plakjes en pers de andere helft uit voor het sap. Giet de haricots verts en aspergetips af en meng met het citroensap en de rode ui.
4
Verhit een pan met olijfolie en bak de zalm volgens de aanwijzingen op de verpakking bruin en knapperig.
5
Pluk de peterselie en hak fijn. Serveer de zalm op de boontjes en asperges met de Pommes Duchesse. Garneer met peper, zout en de peterselie. Serveer met een plakje citroen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.