Pel en snipper de ui. Snijd de rode peper in ringen en zet apart. Was de aardappelen, maar schil ze niet. Snijd ze in blokjes van ongeveer 2-3 cm dik.
2
Verhit de olijfolie in een pan op hoog vuur en fruit de ui. Voeg de currypasta en aardappelen toe en bak 3 min. mee. Voeg de kokosmelk toe met een snuf peper en zout en breng het geheel aan de kook. Zet het vuur laag en laat 15 min. koken totdat de aardappelen zacht zijn en de curry is ingedikt.
3
Voeg vervolgens de spinazie toe en roer door totdat de spinazie geslonken is. Pers het sap uit de limoen en voeg toe. Dep ondertussen de zalmfilets droog en besprenkel met knoflookpoeder en peper en zout.
4
Draai het vuur laag en leg de zalmfilets boven op de curry. Doe de deksel op de pan en laat de zalm in 7 min. klaarstomen in de pan. Haal vervolgens de deksel van de pan, breek de zalmfilets in stukken met een spatel en schep door de curry.
5
Hak de dille grof. Verdeel de curry over de borden en garneer met de dille en rode peper.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.