Verwarm de oven voor tot 200°. Snijd 2 avocado’s doormidden, verwijder de pit en haal het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Doe de eieren samen met het vruchtvlees van de avocado’s en de geraspte kaas in een kom en mix alles met een vork tot er geen grote stukken meer zijn.
2
Maak 4 hoopjes van het mengsel en spreid die uit tot cirkels op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak 25 min. in de oven.
3
Maak ondertussen alles klaar voor de toppings. Halveer de cherrytomaten. Hak de gerookte kipfiletreepjes fijn en meng met de mayonaise in een kom. Halveer de overige avocado, verwijder de pit en snijd in dunne plakjes.
4
Laat het warme avocadobrood even afkoelen en beleg met de veldsla, tomaatjes, kipsalade en plakjes avocado.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.