Print opties

Sluiten

Zelfgemaakt flatbread met labneh en zwarte olijven

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Hak de peterselie en dille fijn. Pel en snijd de knoflook fijn.
2
Meng de bloem met het bakpoeder en voeg hier 2/5 van de Griekse yoghurt en de helft van de peterselie aan toe. Voeg eventueel zout naar smaak toe. Kneed dit door tot dat er een deegbal ontstaat.
3
Verdeel het deeg in stukken van 5 cm en rol dit uit tot 5 mm dik zodat er een ovale pannenkoek ontstaat.
4
Verwarm een pan met 2/3 van de olijfolie en bak het flatbread om en om in 6 min. goudbruin en gaar.
5
Meng ondertussen in een kom de overige yoghurt met de Verstegen World Spice Blend Za’atar, de helft van de dille en fijngesneden knoflook. Garneer af met de overige olijfolie en de helft van de zwarte olijven.
6
Serveer het flatbread met de labneh en overige peterselie, dille en zwarte olijven.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.