Verwarm de oven voor op 190°C. Snijd het stokbrood in dunne plakjes en doe in een ruime kom. Besprenkel met de olie en breng op smaak met peper en zout. Schep voorzichtig om, zonder het brood te breken, en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster de broodjes in 10-12 min. lichtbruin en knapperig, haal uit de oven en laat afkoelen.
2
Rasp ondertussen de kaas en doe in een ruime kom. Pel en snipper de sjalot. Hak de bieslook fijn en voeg samen met de sjalot toe aan de kaas.
3
Snijd de augurken in kleine blokjes en voeg met het augurkennat, mosterd en mayonaise toe aan de kaas. Meng goed en breng op smaak met peper.
4
Doe de kaassalade in een serveerkom en zet op een grote schaal. Leg de crostini’s om de kaassalade heen en serveer.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.