Print opties

Sluiten

Zoete aardappel kerstboompjes

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de zoete aardappelen met water en snijd in dunne plakken, dit kan eventueel ook met een mandoline. Ris de naalden van de helft van de rozemarijn en snijd fijn.
2
Meng de plakken zoete aardappel met het paprikapoeder, de olijfolie en gesneden rozemarijn en breng op smaak met peper en zout. Halveer de satéprikkers.
3
Prik de plakken zoete aardappel van groot naar klein aan de satéprikkers en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Zet 20 min. in de oven.
4
Haal de zoete aardappel kerstboompjes uit de oven, trek voorzichtig de satéprikker eruit en steek boven in de rest van de rozemarijn. Serveer met de aioli.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.