Verhit de zonnebloemolie in een grote wok en bak hierin de kaneelstokjes en gedroogde chili tot ze donker kleuren. Voeg de gember en knoflook toe en fruit mee tot de knoflook goudbruin is.
2
Voeg de ui, paprika en zoete aardappel toe en bak 7-8 minuten mee, tot de ui begint te kleuren.
3
Kneus het citroengras met de achterkant van een mes en voeg samen met de kokosmelk en vissaus toe aan de zoete aardappel. Breng het geheel aan de kook en laat 30 minuten zachtjes pruttelen, tot de saus is ingedikt en de zoete aardappel zacht is. Laat de cherrytomaten de laatste 5 minuten meekoken.
4
Haal de kaneel, chilipeper en citroengras uit de curry en voeg naar smaak limoensap toe. Garneer met verse munt.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.