Zoete aardappelfriet met kikkererwten en witte kaas
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
35 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Verwijder het groen van de bospeen tot 2 cm. Schil de bospeen en halveer in de lengte. Pel en snijd de knoflook fijn.
2
Verdeel de zoete aardappel, bospeen, knoflook en kikkererwten over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel hier de zonnebloemolie, Verstegen World Spice Blend Za’atar en peper en zout naar smaak over
3
Schep de groenten door elkaar en plaats de bakplaat 25 min. in de oven tot de groenten gaar zijn.
4
Verkruimel ondertussen de witte kaas in stukken van 1 cm groot en hak de munt grof.
5
Serveer de geroosterde groenten en verdeel hier de witte kaas, munt en pompoenpitten overheen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.