Print opties

Sluiten

Zoete aardappelpuree met gehaktbal

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Schil de zoete aardappel en snijd in plakken van 1 cm dik. Snijd de broccoli in roosjes van 2 cm. Zet de aardappelen in een pan net onder water en breng aan de kook. Kook de aardappelen in 15 min. gaar.
2
Breng ondertussen een pan met water aan de kook en kook de broccoli in 5 min. beetgaar. Giet af.
3
Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en bak de gehaktballen in 10 min gaar. Haal de gehaktballen uit de pan en voeg de jus met uitjes toe. Bereid de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Stamp de aardappelen met een pureestamper tot puree. Meng de crème fraîche door de puree en breng op smaak met peper en zout.
5
Verdeel de puree, broccoli en gehaktballen over de borden. Schenk als laatste de jus over de gehaktballen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.