Print opties

Sluiten

Zoete aardappelstamppot met chorizo

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediƫnten

4 personen
Ingrediƫnten
1
Schil de zoete aardappelen en snijd in gelijke parten. Breng water aan de kook in een pan en kook de aardappelen in 15-20 min. gaar.
2
Snijd de chorizo en feta in blokjes van ongeveer 1 bij 1 cm. Halveer de snoeptomaten en hak de rucola fijn.
3
Verwarm de olie in een koekenpan en bak de chorizoblokjes krokant in ongeveer 5 min.
4
Giet de zoete aardappel af, voeg de melk en de Verstegen mix voor zoete aardappelstamppot toe en stamp tot een puree.
5
Voeg de chorizo, helft van de feta, snoeptomaten en rucola toe en meng alles door elkaar tot een stamppot.
6
Verdeel de stamppot over de borden en garneer met de resterende feta.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.