Print opties

Sluiten

Zoete lassi met mango en sinaasappel

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Giet kokend water over de saffraan. Beweeg met een theelepel tegen de saffraan, hierdoor geeft de saffraan meer smaak af.
2
Schil de mango en snijd deze in stukjes. Doe de mango, suiker en yoghurt in de blender. Pak 2/3 van de sinaasappels, verwijder de schil en voeg ook toe aan de blender.
3
Doe de saffraan met het water erbij en mix tot het een glad geheel. Serveer de lassi in een glas met ijsblokjes. Snijd de resterende sinaasappel en schijfjes. Maak de lassi af met een stukje sinaasappel op de rand van het glas.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.