Zoete lassi
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Zoete lassi met mango en sinaasappel

Lassi is een verfrissend yoghurt drankje, wat veel in India wordt gedronken. Het drankje is enigszins te vergelijken met een milkshake. Naast deze zoete variant worden er in India ook veel kruidige varianten gedronken.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden

Recept zoete lassi met mango en sinaasappel

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Giet kokend water over de saffraan. Beweeg met een theelepel tegen de saffraan, hierdoor geeft de saffraan meer smaak af.
2
Schil de mango en snijd deze in stukjes. Doe de mango, suiker en yoghurt in de blender. Pak 2/3 van de sinaasappels, verwijder de schil en voeg ook toe aan de blender.
3
Doe de saffraan met het water erbij en mix tot het een glad geheel. Serveer de lassi in een glas met ijsblokjes. Snijd de resterende sinaasappel en schijfjes. Maak de lassi af met een stukje sinaasappel op de rand van het glas.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via