Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Giet kokend water over de saffraan. Beweeg met een theelepel tegen de saffraan, hierdoor geeft de saffraan meer smaak af.
2
Schil de mango en snijd deze in stukjes. Doe de mango, suiker en yoghurt in de blender. Pak 2/3 van de sinaasappels, verwijder de schil en voeg ook toe aan de blender.
3
Doe de saffraan met het water erbij en mix tot het een glad geheel. Serveer de lassi in een glas met ijsblokjes. Snijd de resterende sinaasappel en schijfjes. Maak de lassi af met een stukje sinaasappel op de rand van het glas.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Dranken & cocktails
Cuisine
Indiaas

Gemaakt door Eatertainment

Delen via