Print opties

Sluiten

Zoetzure garnalen met couscous

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Doe de couscous in een kom. Verwarm de visbouillon en voeg toe aan de couscous. Leg een doek over de kom en laat 10 min. stomen.
2
Verhit ondertussen de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en bak de garnalen met wat peper en zout in 5 min. goudbruin. Pers het sap uit de citroen en voeg samen met de sojasaus en ketchup toe. Mix goed en voeg de tuinerwten toe. Mix alles opnieuw en laat nog 2 min. pruttelen.
3
Verdeel de couscous over de borden en verdeel de garnalen erover. Hak de munt grof. Top de couscous af met de munt en wat peper.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.