Print opties

Sluiten

Zomers maaltijdpannetje met rundvlees

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
2u 55min
Totale tijd
3u 10min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Snipper de uien en snijd de pepers fijn.
2
Verhit de olie in een braadpan. Bak de uien, kurkuma, komijn en Spaanse pepers aan. Snijd ondertussen de runderriblappen in blokjes van 3 bij 3 cm. Voeg het vlees toe aan de pan en bak op hoog vuur bruin.
3
Snijd de tomaten in vieren en ris de blaadjes van de takjes rozemarijn. Voeg de laurier, rozemarijnblaadjes, tomaten en de witte wijn toe aan het vlees. Laat het geheel minimaal 2,5 uur garen op laag vuur.
4
Snijd de champignons en aardappels in vieren en de wortels en bleekselderij in plakjes. Verwijder de uiteinden van de sperziebonen en snijd doormidden. Fruit deze aan met wat olie in een aparte pan voor ongeveer 5 min.
5
Voeg na 2,5 uur de groenten samen met de bloemkoolroosjes toe aan de pan met vlees. Laat het geheel nog ongeveer 20 min. doorkoken, totdat de groenten beetgaar zijn.
6
Laat de black eyed beans uitlekken en voegen deze samen met de maïs toe aan het stoofpotje. Breng op smaak met peper en zout. Gaar het geheel nog 5 min. Garneer met een takje verse rozemarijn.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.