Print opties

Sluiten

Zomers maisstoofpotje met nacho’s

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Laat de mais uitlekken op een zeef. Pureer de helft van de mais samen met de Griekse yoghurt met behulp van een staafmixer of blender. Spoel de kidneybonen onder stromend water.
2
Snijd de bosui in schuine ringen. Pel de knoflook en hak fijn. Pluk de takjes oregano.
3
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Fruit het witte deel van de bosui en knoflook 2 min. aan. Voeg het paprikapoeder en blaadjes oregano toe en bak 1 min. mee. Voeg het bier en de gepureerde mais toe, breng aan de kook en kook 5 tot 10 min. zachtjes door tot het geheel iets is ingedikt.
4
Voeg de rest van de mais en kidneybonen toe en laat het geheel nog 5 min. zachtjes doorkoken. Pluk ondertussen de takjes koriander en hak grof. Roer de koriander kort voor serveren door de maisstoof.
5
Serveer de stoof met de nachochips om te dippen. Maak het geheel af met de geraspte cheddar en groene bosui.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.