Print opties

Sluiten

Zomerse couscoussalade met aardbeien

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd in parten. Snijd de radijs in dunne plakken en het loof grof. Verkruimel de feta grof.
2
Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel het amandelschaafsel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in 5 min. goudbruin.
3
Breng ondertussen een pan met water aan de kook en kook de doperwten in 4 min. beetgaar. Haal de doperwten uit de pan en spoel koud.
4
Kook vervolgens de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking in het kookvocht van de doperwten. Giet de couscous af.
5
Meng de feta, doperwten, radijs, loof, aardbeien en de helft van het amandelschaafsel door de couscous. Breng op smaak met peper en zout.
6
Verdeel de couscoussalade over de borden, garneer met de Griekse yoghurt en de rest van het amandelschaafsel.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.