Breng een pan met water aan de kook en kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud water.
2
Snijd ondertussen het stokbrood in blokjes. Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en bak de stukjes brood krokant in de pan met peper en zout.
3
Snijd de romaine sla in gelijke stukken en was samen met de rucola schoon onder stromend water.
4
Hak de dille en peterselie fijn. Snijd de gekookte eieren fijn. Pers het sap uit de limoen. Mix de dille, peterselie, eieren, limoensap, mayonaise en peper en zout in een kommetje tot een saus.
5
Verdeel de romaine sla en rucola over de borden en verdeel de tartaarsaus erover. Garneer met kappertjes, cornichons, zongedroogde tomaatjes, zelfgemaakte croutons, gerookte zalm en truffelmayonaise.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.