Print opties

Sluiten

Zomerse minestronesoep

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Pel de rode ui en snijd in grove stukken. Pel en snipper de knoflook. Pluk de takjes peterselie en hak de helft grof.
2
Verhit de olijfolie in een soeppan op middelhoog vuur. Fruit de ui en knoflook 2 min. aan. Voeg de gehakte peterselie toe en bak 1 min. mee. Voeg de groentebouillon toe en breng aan de kook.
3
Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes. Snijd de paprika in dunne reepjes. Snijd de citroen in schijfjes.
4
Voeg de pasta toe aan de bouillon en laat 6 min. rustig koken. Voeg de broccoli en paprika toe en kook nogmaals 6 min. Voeg de doperwten toe en kook nog 2 min. door.
5
Verdeel de soep over de borden/kommen en voeg als laatste een schijfje citroen toe. Maak het geheel af met de rest van de peterselie.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.