Print opties

Sluiten

Zomerse orzosalade

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Snijd de courgette in linten op een mandoline of kaasschaaf. Halveer de snoeptomaten
2
Breng een pan met water aan de kook en kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Verhit een pan met de olijfolie en bak de kikkererwten 5 min. krokant. Laat de kikkererwten uitlekker en spoel af met water.
4
Meng de courgettelinten met de orzo, snoeptomaten en kikkererwten. Breng op smaak met peper en zout.
5
Verdeel de orzo over de borden en garneer met de Griekse yoghurt en granaatappelpitjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.