Print opties

Sluiten

Zomerse ovenschotel met halloumi

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de tomaten in parten. Snijd de prei in ringen. Pel en snijd de knoflook fijn. Pel de rode ui en snijd in ringen. Rasp de schil van de citroen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers de vrucht uit.
2
Breng een pan met water aan de kook en kook de orzo 5 min. korter dan de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
3
Snijd de halloumi in plakken van 1 cm. Meng de tomaten met de orzo, rode ui, prei, citroenrasp, citroensap en de knoflook. Breng op smaak met peper, zout en de olijfolie. Verdeel over een ovenschaal en leg de halloumi op de pasta. Zet de ovenschaal 25 min. in de oven.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.