Print opties

Sluiten

Zomerse pastasalade met salami

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Pel en snijd de rode ui door de helft en snijd in halve ringen. Snijd de mini komkommers in plakken en halveer de cherrytomaatjes.
2
Verhit een droge pan en rooster de pijnboompitten goudbruin. Snijd de truffelsalami doormidden.
3
Breng een pan met water aan de kook en kook de fusilli tricolore pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en spoel koud.
4
Meng de rode ui, cherrytomaatjes, komkommer, truffelsalami, pijnboompitten en groene pesto door de fusilli tricolore pasta. Breng op smaak met peper en zout en verdeel de Parmezaanse kaasvlokken erover.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.