Print opties

Sluiten

Zomerse salade met gegrilde watermeloen

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwijder de schil van de watermeloen en snijd in plakken van 1 cm. Rasp de schil van de citroen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers de vrucht uit. Ris de blaadjes van de oregano en snijd fijn.
2
Snijd de kippendij in repen van 1 cm. Marineer 10 min. met de helft van de oregano en de rasp en het sap van de citroen.
3
Snijd het loof van de venkel en bewaar deze. Schaaf de venkel in dunne plakken op een mandoline of kaasschaaf.
4
Verhit een pan met de olijfolie en bak de kippendij 8 min. Breng op smaak met peper en zout.
5
Verhit ondertussen een grillpan, gril de watermeloen 5 min. en snijd in blokken.
6
Verkruimel de feta en meng met de veldsla, zwarte olijven, watermeloen en venkel. Verdeel de salade over de borden en leg hier de kip op. Garneer met de overige oregano en het loof van de venkel.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.