Verwarm de oven voor op 200C. Snijd de kippendij in stukken van 3 cm en meng deze met de honing en sojasaus. Breng op smaak met peper en zout en marineer voor 15 min. in de koelkast.
2
Pel en snijd ondertussen de rode ui in parten.
3
Verhit een pan met de helft van de olijfolie en bak de kippendij in 6 min. goudbruin.
4
Verdeel de zuurkool, aardappelwedges, rode ui en overige olijfolie in een ovenschaal en verdeel hier de kippendij met het bakvocht over. Breng op smaak met peper en zout.
5
Plaats de ovenschaal 15 min. in de oven tot de kip gaar is en de zuurkool begint te kleuren.
6
Snijd ondertussen de peterselie grof. Haal de zuurkoolschotel uit de oven en garneer met de peterselie.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.