Print opties

Sluiten

Zuurkoolstamppot met bospaddenstoelen en dragon

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Schil de aardappelen. Voeg één teentje knoflook en de geschilde aardappelen toe aan een pan met gezouten water en breng aan de kook. Kook de aardappelen in 20 minuten gaar. Voeg de zuurkool na 5 minuten toe en kook de laatste 15 minuten mee.
2
Snijd het tweede teentje knoflook en de dragon fijn en snijd de uien in halve ringen. Snijd de bospaddenstoelen in plakjes. Verhit wat boter in een koekenpan en bak de uien 2 minuten aan. Voeg de fijngesneden knoflook, dragon en bospaddenstoelen toe en bak 5 minuten mee. Breng op smaak met peper en zout.
3
Giet de aardappelen en zuurkool af en doe terug in de pan. Voeg de melk, mosterd, Parmigiano Reggiano en roomboter toe en stamp tot een grove stamppot.
4
Serveer de zuurkoolstamppot met de gebakken bospaddenstoelen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.