Snijd de portobello’s en paprika in reepjes. Halveer de paksoi door de lengte. Snijd de bieslook fijn en snijd de limoen in partjes. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Verhit ½ van de olie in een wok op middelhoog vuur en roerbak de paprika en portobello 6 min. Breng op smaak met ½ van de bieslook en wat peper en zout.
3
Verwarm de zwarte bonen in de teriyakisaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Verhit een grill- of koekenpan, bestrijk de paksoi met de overige olie en rooster lekker crispy in 5 min.
5
Verdeel de paksoi over de borden. Schep de zwarte bonen met noedels en paddenstoelen ernaast. Garneer met sushigember en serveer met limoen en de overige bieslook.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.