Print opties

Sluiten

Zweedse sandwichtaart

Bereidingstijd
45 min
Wachttijd
1u 0min
Totale tijd
1u 45min

Ingrediënten

6 stuks
Ingrediënten
1
Kook de eieren in 8 min. hard en spoel goed koud. Snijd ondertussen de radijsjes in plakjes. Snijd ¾ van de radijsjes in reepjes. Snijd ¾ van de aspergetips fijn. Pluk de takjes dille en hak ¾ fijn.
2
Meng de aspergetips, dille en radijs reepjes met 1 el zuivelspread en 2 el yogonaise. Pel de eieren, hak fijn en meng met 1 el zuivelspread en 2 el yogonaise.
3
Besmeer 2 plakken sandwichbrood beide met 1 el zuivelspread. Beleg de eerste plak met de asperge-radijssalade. Beleg de tweede plak met ¾ van de gerookte zalm en ¾ van de rucola, leg deze plak op de eerste plak.
4
Beleg de derde plak met de eiersalade. Leg deze plak op de gerookte zalm. Dek het geheel af met een plak sandwichbrood. Besmeer de bovenkant en zijkanten met de rest van de zuivelspread. Zet het geheel minimaal 1 uur in de koelkast.
5
Snijd ondertussen de komkommer in lange linten met behulp van een kaasschaaf. Houd 2 komkommerlinten apart, halveer de rest. Bedek de zijkanten van de broodtaart met komkommerlinten.
6
Draai de overige komkommerlinten tot een krul en leg deze op de broodtaart. Decoreer de bovenkant verder met de gerookte zalm, plakjes radijs, aspergetips, rucola en dille.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.