Print Opties:

Beef pho met mihoen en wokgroente

Voorziet in4 PortiesVoorbereiding5 minutenKooktijd25 minutenTotale Tijd30 minuten

Ingrediƫnten
 4 cm gember
 1 rode peper
 5 kruidnagels
 1 kaneelstokje
 2 stuks steranijs
 1,50 l rundvleesbouillon
 400 gr Chinese wokgroente
 125 gr mihoen
 2 el vissaus
 275 gr biefstuk
 ½ komkommer
Keukenbenodigdheden
 Pan
Bereidingswijze
1

Schil de gember en snijd in plakjes. Snijd de rode peper in ringetjes. Voeg de gember, rode peper, kruidnagels, kaneel en steranijs toe aan de bouillon en laat 25 minuten trekken. Schep vervolgens alle smaakmakers uit de bouillon. Voeg de Chinese wokgroente toe en laat 5 minuten zachtjes meekoken in de soep. Laat de laatste 3 minuten de mihoen meegaren in de soep. Breng de pho op smaak met de vissaus.

2

Snijd de biefstuk in heel dunne reepjes en de komkommer in blokjes. Verdeel de biefstuk en komkommer over 4 kommetjes en giet hier de pho met mihoen en groente overheen.

3

Serveer de pho eventueel met extra smaakmakers die traditioneel bij pho horen: limoen, bosui, koriander, munt, chili- of srirachasaus en/of hoisinsaus

Voedingswaarden

Porties 4