Print Opties:

Kaaskletskoppen met rozemarijn

Voorziet in10 PortiesVoorbereiding5 minutenKooktijd10 minutenTotale Tijd15 minuten

Ingrediënten
 150 gr oude kaas, geraspt
 3 takjes verse rozemarijn
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

2

Verdeel de kaas in 10 porties. Leg elke portie van 15 gr. kaas op de bakplaat en verdeel deze dun en gelijkmatig in een ronde vorm. Herhaal dit totdat de bakplaat vol ligt, maar zorg tussen elke portie geraspte kaas voor minimaal 3 centimeter afstand.

3

Hak de rozemarijn fijn en verdeel over de kaaskletskoppen.

4

Bak de kaaskletskoppen 10 min. Haal ze uit de oven wanneer je het vet in het midden van de kletskop niet meer ziet ‘borrelen’. Laat afkoelen en verwijder overtollig vet eventueel met een stuk keukenpapier.

Voedingswaarden

Porties 10