Print Opties:

Lasagne met geitenkaas en spinazie

Voorziet in2 PortiesVoorbereiding10 minutenKooktijd35 minutenTotale Tijd45 minuten

Ingrediënten
 6 champignons
 1 ui
 1 teentje knoflook
 1 el olijfolie
 250 gr spinazie, vers
 2 el ricotta
 300 gr geitenkaas
 1 pakje lasagnebladen Verdi
 Handje gehakte walnoten
 Handje rucola
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de champignons in plakjes. Snipper de ui en pers de knoflook.

2

Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de ui en de knoflook 2 à 3 min. aan. Voeg hier de champignons bij en bak 5 min. mee, voeg dan de spinazie toe totdat deze is geslonken. Voeg als laatst de ricotta toe en meng tot een dikke saus.

3

Schep 1/3e van het spinaziemengsel in een ovenschaal van 17x24 cm. Verkruimel hier 1/3e van de geitenkaas over en leg hier de lasagnebladen op. Herhaal dit totdat de schaal vol is. Verdeel hierover de gehakte walnoten en bak de lasagne 30 min. in de oven. Garneer met wat rucola.

Voedingswaarden

Porties 2