Print Opties:

Olijfolie dips

Voorziet in3 PortiesVoorbereiding10 minutenTotale Tijd10 minuten

Ingrediënten balsamico-olijfoliedip
 30 ml extra vierge olijfolie
 2 el balsamicoazijn
 ½ tl gedroogde basilicum
 ½ tl gedroogde oregano
 ¼ tl gedroogde tijm
 ¼ tl knoflookpoeder
 Mespuntje peper en zout
Ingrediënten citroen-dragon olijfoliedip
 30 ml extra vierge olijfolie
 1 el citroensap
 1 el honing
 ½ tl gedroogde dragon
 ¼ tl gedroogde rozemarijn
 Mespuntje peper en zout
Ingrediënten spicy paprika olijfoliedip
 30 ml extra vierge olijfolie
 1 el appelcider azijn
 1 tl gerookte paprikapoeder
 ½ tl chilivlokken
 ½ tl gedroogde peterselie
 ¼ tl knoflookpoeder
 ½ tl komijnzaad
 Mespuntje peper en zout
Bereidingswijze
1

Schenk voor iedere variant de olie in een kommetje en voeg hier de overige ingrediënten aan toe. Roer het geheel goed door. Serveer de dips met brood om te dippen.

Voedingswaarden

Porties 3