Print Opties:

Seacuterie borrelplank

Voorziet in2 PortiesVoorbereiding10 minutenTotale Tijd10 minuten

Ingrediënten
 1 pakje smoked Dutch Yellowtail
 1 bruin rustiek afbakbrood
 1 avocado
 ½ bos radijsjes
 1 limoen
 1 citroen
 100 gr mini augurk
 125 gr zeewiersalade
 100 gr kapperappeltjes
 150 gr roomkaas met kruiden
 ½ bosje tuinkers
 2 el mierikswortel
 1 el grof zeezout
Bereidingswijze
1

Haal de vis uit de verpakking en leg in het midden van een grote plank.

2

Bak het brood zoals aangegeven op de verpakking. Gril eventueel na het bakken even in een grillpan met knoflookolie voor extra knapperigheid en smaak.

3

Snijd de avocado in plakken. Snijd de radijsjes doormidden. Snijd de limoen en citroen in partjes.

4

Serveer de mini augurken, zeewiersalade en kapperappeltjes in aparte schaaltjes. Verdeel het brood, avocado, radijs, citroen en limoen en overige ingrediënten over de plank.

Tip: Vul de borrelplank aan met flatbread en crackers

Voedingswaarden

Porties 2