Print Opties:

Tiffin: gele rijst, gele curry met kip en chutney

Voorziet in1 PortieVoorbereiding30 minutenKooktijd15 minutenTotale Tijd45 minuten

Ingrediënten gele rijst
 300 gr gele rijst
Ingrediënten gele curry met kip
 300 gr kipfilet in blokjes
 Zonnebloemolie
 70 gr yellow curry paste
 200 gr bosui
 165 ml kokosroom
 1 rode paprika
 Zout
Ingrediënten naanbrood met chutney
 1 naanbrood
 1 potje Hero Gemberjam
 2 sjalotjes
 4 gr rode chilivlokken
 15 gr mango
 2 el ciderazijn
Bereidingswijze gele rijst
1

Kook de gele rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Bereidingswijze gele curry met kip
2

Verhit olie in een wok en bak de kip in 3 min rondom bruin. Roer de currypasta erdoor en bak 1 minuut mee.

3

Snijd de paprika in reepjes. Snijd de bosui in drieën. Voeg de paprika en bosui toe en bak nog 3 minuten.

4

Schenk de kokosroom erbij en laat 3 minuten stoven. Breng op smaak met zout.

Bereidingswijze naanbrood met chutney
5

Bak het naanbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd in punten.

6

Pel en snipper de sjalotjes. Snijd de mango in blokjes. Meng de sjalotjes en mango met de Hero Gemberjam, rode chilivlokken en azijn.

Voedingswaarden

Porties 1