Print Opties:

Truffelravioli in romige botersaus

Voorziet in2 PortiesVoorbereiding10 minutenKooktijd5 minutenTotale Tijd15 minuten

Ingrediƫnten
 1 prei
 1 teentje knoflook
 50 gr gezouten roomboter
 ½ kleine citroen
 250 gr truffel ravioli
 200 gr aspergebroccoli
Bereidingswijze
1

Snijd de prei in dunne ringen en snijd de knoflook fijn. Verhit in een koekenpan de roomboter en bak de prei en knoflook op laag vuur aan. Rasp de gele schil van de citroen (rasp het witte gedeelte niet, dit is bitter) en voeg dit toe aan de prei en knoflook. Knijp de helft van de citroen uit in de roomboter en zet het vuur wat hoger.

2

Breng een steelpan met ruim water aan de kook. Kook de ravioli 3 min. en laat uitlekken.

3

Voeg de aspergebroccoli toe aan de roombotersaus en bak deze 3 min. mee. Roer vervolgens de ravioli door de roombotersaus en serveer de pasta warm.

Voedingswaarden

Porties 2