Zelfgemaakte tortizza

Tortilla en pizza samen maakt… juist: tortizza! Dit heerlijke gerecht heb je binnen een paar minuutjes op tafel en is ideaal om samen met kinderen te maken. Laat kids hun eigen topping kiezen en op de tortizza doen. Een gezellige middag gegarandeerd!

Foodie Judith van My FoodBlog leerde je in een online workshop een heerlijke tortizza maken. Check de workshop op onze Instagram.

NiveauBeginner

Voorziet in8 Porties
Prep Tijd5 minutenKooktijd5 minutenTotale Tijd10 minuten

Ingrediënten
 1 pakje Santa Maria Tortilla Original Medium (8-pack)
 1 pot Santa Maria Chunky Wrap Salsa Mild
 250 gr cherrytomaten
 1 pakje (vegetarische) salami
 100 gr Cheddar kaas, geraspt
 Santa Maria Green Jalapeño Relish en/of Santa Maria Jalapeños (optioneel)
Keukenbenodigdheden
 Oven
 Bakplaat bekleed met bakpapier

1

Verwarm de oven voor op 200℃ en halveer de tomaatjes.

2

Verdeel de salsa over de tortilla’s, vergeet hierbij ook zeker de randen niet. Verdeel hierna 3 plakjes salami en de tomaten over de salsa en maak af met de kaas.

3

Bak in 5 minuten goudbruin en knapperig. Top eventueel af met de jalapeño relish of jalapeños.

Ingrediënten

Ingrediënten
 1 pakje Santa Maria Tortilla Original Medium (8-pack)
 1 pot Santa Maria Chunky Wrap Salsa Mild
 250 gr cherrytomaten
 1 pakje (vegetarische) salami
 100 gr Cheddar kaas, geraspt
 Santa Maria Green Jalapeño Relish en/of Santa Maria Jalapeños (optioneel)
Keukenbenodigdheden
 Oven
 Bakplaat bekleed met bakpapier

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200℃ en halveer de tomaatjes.

2

Verdeel de salsa over de tortilla’s, vergeet hierbij ook zeker de randen niet. Verdeel hierna 3 plakjes salami en de tomaten over de salsa en maak af met de kaas.

3

Bak in 5 minuten goudbruin en knapperig. Top eventueel af met de jalapeño relish of jalapeños.

Zelfgemaakte tortizza

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.