snelle vegetarische recepten
Lifestyle

6 snelle vegetarische recepten

Weet jij niet wat je vanavond moet koken of ben je op zoek naar snelle vegetarische recepten? Deze 6 vegetarische recepten staan binnen no-time op tafel! Onderstaande recepten heb je binnen 30 minuten bereidt.

Vegetarische Gyros Met Feta En Olijventzatziki

Vegetarische gyros met feta en olijventzatziki  
Zet binnen no time een heerlijke vegetarische pita gyros op tafel. Wij combineren de gyros in ons recept met feta en een lekkere zelfgemaakte olijventzatziki. Met 20 minuten bereidingstijd een ideaal gerecht voor dagen waarop je wat minder tijd hebt om in de keuken te staan.

Vegetarische Burger Met Mediterrane Groenten

Vegetarische burger met mediterrane groenten 
Geniet van onze vegetarische burger met een mediterrane twist! De verse roomkaas samen met de gegrilde groenten zorgen voor een waar feestje op je bord. Dat wordt smullen!

Orzo Met Pompoen En Spinazie

Orzo met pompoen en spinazie
Orzo, ken jij het al? Deze pastasoort is qua formaat te vergelijken met een rijstkorrel en wordt daardoor ook vaak zo behandeld. Neem bijvoorbeeld ons gerecht met orzo, pompoen en spinazie. Door de orzo eerst te roerbakken en vervolgens te koken in groentebouillon lijkt de bereiding heel erg op die van een risotto. Absoluut het proberen waard wat ons betreft!

Rode Bietenwraps Met Linzen En Cottage Cheese

Rode bietenwraps met linzen en cottage cheese
Een gezonde maaltijd, boordevol groenten die ook nog eens binnen een kwartiertje op tafel staat. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Deze geweldige rode bietenwraps met linzen en cottage cheese zijn supergezond en binnen no-time klaargemaakt!

Pasta Peperonata Met Gegrilde Paprika

Pasta peperonata met gegrilde paprika  
Pasta peperonata is simpel, maar o zo lekker! Je hebt maar een paar ingrediënten nodig voor maximale smaak. Een heerlijke avondmaaltijd voor het hele gezin!

Vegetarische Nasi Goreng Bowl In Een Ei Netje

Vegetarische Nasi Goreng bowl in een ‘ei netje’
Gek op nasi? Wij ook! Tijd voor een vegetarische variant. Deze heerlijke Nasi Goreng met een netje van ei is een feestje op je bord. Goreng betekent ‘gebakken’ en daarom bakken we de rijst na het koken nog een klein beetje knapperig.

Een snelle risotto?

Dat kan zeker! Deze tomatenrisotto met spinazie is al na 15 minuten klaar. Ideaal voor op een doordeweekse drukke dag. Voor deze risotto gebruiken we rapido risottorijst, wat ervoor zorgt dat de smaakvolle risotto lekker snel klaar is.

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Artikelen

Gemaakt door Eatertainment

Delen via