• Home
  • Lifestyle
  • Balans weekmenu: broccolistamppot, gevulde soep en courgetti
Gevulde maaltijdsoep: Pasta e fagioli.
Lifestyle

Balans weekmenu: broccolistamppot, gevulde soep en courgetti

Op zoek naar voedzame en verrassende recepten die helpen bij een gezonde leefstijl? In ons balans weekmenu vind je 7 bewuste maaltijden. Deze recepten bevatten maximaal 700 kcal en minimaal 150 gr groenten. Je boodschappen bestellen? In één klik voeg je alle ingrediënten van een recept toe aan je winkelmandje. Zo heb je in een paar klikken je weekmenu besteld.

sla wraps

Sla wraps met pulled chicken en zure room

Wraps, ideaal als lunch en avondeten. Deze wrap gemaakt van sla vullen we met pulled chicken en zure room. Een heerlijk verantwoord recept dat zowel laag is in kooolhydraten, als in calorieën en vetten. Zo zie je maar weer: verantwoord eten hoeft helemaal niet saai te zijn!

Courgetti met garnalen in sambaljam

Courgetti met garnalen in sambaljam

Een lekkere pasta staat supersnel op tafel en verveelt nooit! Vandaag serveren we een gezonde variant: courgetti met garnalen in sambaljam en zeewiercrumble. Courgetti is ‘pasta’ van courgette. Deze variant is lekker pittig, smaakvol en een bewuste koolhydraatarme keuze.

Gevulde maaltijdsoep: Pasta e fagioli.

Gevulde maaltijdsoep

Deze traditionele soep is een rijkgevulde Italiaanse pastasoep. De soep met bonen, pasta en tomaten bouillon vult erg goed en is door de korte bereidingstijd ideaal voor dagen waarop je niet zoveel tijd hebt om in de keuken te staan.

Melanzane

Melanzane met mozzarella

Een klassiek Italiaans recept dat we allemaal wel kennen: melanzane. Melanzane betekent aubergine in het Italiaans en dat is ook het basis ingrediënt van deze ovenschaal. Dit keer maken we ‘m net even wat anders, zodat jij een verrassend gerecht op tafel kunt zetten.

Vegan noedels met wortel, paprika en champignons

Een lekkere, makkelijke en snelle maaltijd met veel groenten? Probeer dan deze vegan noedels! Boordevol groenten met een heerlijke soja-sesam saus. Serveer met verse koriander en cashewnoten voor een lekkere bite.

frisse lente salade

Frisse lente salade met voorjaarsgroenten

Deze frisse lente salade boordevol voorjaarsgroenten is ideaal als lunch of lichte avondmaaltijd. De salade wordt gevuld met groenten als snijbiet, tuinbonen en velderwtjes. Heerlijk in combinatie met de gerookte forel, zure citroen en frisse munt.

Broccolistamppot met hete kip

Hollandse pot, maar dan net even anders dan normaal: broccolistamppot met hete kip. Hoewel stamppotten worden gezien als typische wintergerechten, is deze stamppot heerlijk fris! Ideaal dus voor een zomerse dag én ook nog gemaakt met seizoensgroenten.

Nog meer weekmenu’s

Meer inspiratie? Bekijk een van onze andere weekmenu’s: snel & simpel, vegetarisch of een combi van vlees, vis en vega. Of bekijk al onze recepten.

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via