• Home
  • Lifestyle
  • Vegan weekmenu: pasta met tomaat-auberginesaus, gegrilde paprikasoep en meer
Vegetarische rendang met vega rundvlees, komkommer, atjar en rode peper
Lifestyle

Vegan weekmenu: pasta met tomaat-auberginesaus, gegrilde paprikasoep en meer

Wil je vaker kiezen voor een avondje zonder dierlijke producten? Met de recepten in dit weekmenu inspireren we je en kan je gemakkelijk de hele week vegan eten! Van een heerlijke pasta met tomaat-auberginesaus en vegan rendang tot flammkuchen met asperges, vegan bacon & zoete aardappel. Ga aan de slag met deze smaakvolle recepten en ontdek hoe lekker vegan eten is.

zoete aardappel stoof

Zoete aardappel stoof

Maandag vraagt om makkelijke recepten en laat dit eenpansgerecht nu hét gerecht zijn dat je wilt maken. Smaakvol, bomvol groenten en kruiden en ook nog eens voedzaam. Met deze zoete aardappel stoof maak je hét ultieme comfort food!

Japanse Nasi

Japanse nasi

Liefhebber van nasi? In dit recept geven we een Japans tintje aan de klassieker! Zo voegen we edamame bonen, sojasaus, wat zwarte sesamzaadjes en nori vellen toe aan de nasi. Deze lekkere twist is het proberen meer dan waard!

Pasta met tomaat-auberginesaus

Pasta met tomaat-auberginesaus

Met maar 7 ingrediënten en 20 minuten van je woensdagavond tover je deze verrukkelijke pasta met een zelfgemaakte tomaat-auberginesaus op tafel. Maak het geheel af met wat verse basilicum en genieten maar!

Vegetarische rendang met vega rundvlees, komkommer, atjar en rode peper

Vegan rendang met komkommer en atjar

Deze rendang gemaakt met vegan stooflapjes is zo’n typisch gerecht waarvan je denkt dat het veel tijd kost, maar uiteindelijk al in 20 minuten gemaakt is! De rendang boemboe geeft een volle en licht pittige smaak aan het malse gerecht.

Vegan Kapsalon Met Oesterzwamshoarma

Vegan kapsalon met oesterzwamshoarma

Kies voor een avondje comfort food met deze overheerlijke kapsalon! De ‘shoarma’ maak je met oesterzwammen, gemarineerd met een zelfgemaakte kruidenmix, en serveren we op een bedje van zoete aardappelfriet, kaas en groenten.

Gegrilde paprikasoep met geroosterde cashewnoten

Gegrilde paprikasoep met geroosterde cashewnoten

Een romige soep gemaakt van geroosterde groenten. Door de paprika, rode ui, knoflook, rode peper en tomaten te grillen en de cashewnoten te roosteren, krijgt de soep een heerlijke smaak. Een verrassend gerecht om te serveren!

Flammkuchen met asperges, vegan bacon & zoete aardappel

Sluit het weekend af met een heerlijke flammkuchen! De plantaardige bacon wordt op beukenhout gerookt en dat proef je terug. Combineer dit met zoete aardappel en knapperige groene asperges en deze flammkuchen wordt jouw nieuwe favoriete recept.

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via