• Home
  • Lifestyle
  • Weekmenu week 32: naanbrood met saté, eenpansgerecht met zalm en meer!
Flatbread Met Kipdijshoarma 2
Lifestyle

Weekmenu week 32: naanbrood met saté, eenpansgerecht met zalm en meer!

Het nieuwe weekmenu staat voor je klaar! Met veel heerlijke én snelle gerechten. Denk aan naanbrood met saté, een eenpansgerecht met zalm en parelcouscous en smash bánh mì taco’s. Welke recepten ga jij thuis proberen?

Naanbrood Sate Liggend Low Res

Naanbrood met saté

Zin in een goede start van de week? Maak dit naanbrood met saté als avondeten! Het naanbrood beleggen we met saté gemaakt van kip, taugé, komkommer, eitjes en natuurlijk satésaus. Een heerlijke lichte maaltijd!

Spaghetti Nduja Liggend Low Res

Spaghetti met ‘nduja en citroen

Een Italiaanse maaltijd voor deze mooie dinsdagavond! Je hebt er maar 8 ingrediënten voor nodig en na een kwartiertje serveer je deze mega smaakvolle maaltijd op tafel. De frisse citroen is een mooie tegenhanger van de ietwat pittige ‘nduja!

Vegan spinaziecurry met tofu

Vegan spinaziecurry met tofu

Kies voor een avondje vegan met deze vegan spinaziecurry met tofu. Voeg komijnpoeder, kurkumapoeder en chilipoeder toe aan de curry voor een heerlijke smaaksensatie. Door de spinazie krijg je meteen lekker veel groenten binnen!

Harissa Zalm Liggend Low Res

Eenpansgerecht met zalm en parelcouscous

Dit eenpansgerecht met zalm en parelcouscous is toch een plaatje om te zien? Handig én snel, want je maakt dit gerecht klaar in één pan én de bereiding duurt maar 15 minuutjes! Lekker met honing en harissa als smaakmakers.

Flatbread Met Kipdijshoarma 2

Flatbread met kipdijshoarma

Het weekend starten we het liefst met een simpele maaltijd. Dit flatbread met kipdijshoarma is echt een aanrader voor de vrijdag! Het flatbread beleg je met tzatziki, spinazie, gegrilde paprika en natuurlijk kipdijshoarma.

Smash Banh Mi Tacos Liggend Low Res

Smash bánh mì taco’s

Ken je het iconische Vietnamese broodje bánh mì? Wij maken er een variant op door er smash bánh mì taco’s van te maken. Lekker met een friszure dressing, kippengehakt en verse munt om het smakenpalet compleet te maken.

Groentengratin met ansjovis

Een gratin met een perfect kaaskorstje, wij houden ervan! Deze groentengratin maken we met courgette, aardappel en ansjovis. Een heerlijke romige maaltijd, perfect om de week mee af te sluiten!

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via