Er staat weer een weekmenu vol gevarieerde gerechten voor je klaar! Denk aan een frisse citroen pasta met geraspte groene asperges, shredded BBQ tofu sandwich voor een lichte avondmaaltijd en malse short ribs met saffraanorzo voor het weekend. Of je nu houdt van een vis, vlees, vegetarisch of vegan, dit weekmenu heeft het allemaal!
Citroen pasta met geraspte groene asperges
We starten de week met een heerlijke, frisse citroen pasta met geraspte groene asperges. Dankzij de citroen krijgt de romige saus een verfrissende touch, terwijl de rauw geraspte groene asperges zorgen voor een knapperige bite. En dat allemaal in 15 minuten van je tijd!
Udon noodles met garnalen
Een snel en heerlijk gerecht boordevol verschillende smaken en structuren. Deze udon noodles met garnalen en Aziatische groenten is ideaal voor een doordeweekse avond! Het noedel gerecht wordt op smaak gebracht met nasi & bami kruiden, heerlijk.
Shredded BBQ tofu sandwich
Sandwiches alleen als lunch recept? Niet met deze shredded BBQ tofu sandwich! Met krokante tofu in smokey barbecuesaus, frisse guacamole en zoetzure ingelegde rode kool is dit een gerecht dat barst van verschillende smaken.
Orzo met ratatouille
Met het weekend voor de deur gaan we voor de donderdag voor een makkelijk recept boordevol groenten. Deze orzo met ratatouille is een kleurrijk gerecht met zachte, gestoofde groenten dat in 20 minuten op tafel staat.
Aziatische gevulde courgette met garnalen
Geef klassieke gevulde groenten een twist en ga voor deze Aziatische gevulde courgette met garnalen. Dankzij smaakmakers als sojasaus, ketjap en gochujang in combinatie met de sappige garnalen is de gevulde courgette ontzettend smaakvol.
Short ribs met saffraanorzo
Perfect voor de zaterdag wanneer je meer tijd hebt om in de keuken te staan: short ribs met saffraanorzo. Door de short ribs lang te laten pruttelen, valt het vlees zó van het bot af. Heerlijk in combinatie met romige saffraanorzo en frisse granaatappelpitjes.
Deze quiche met kruidig lamsgehakt, harissa, rode paprika, sumak-uien en dille schreeuwt de heerlijke smaken van Turkije. Dit gerecht barst uit elkaar van de smaak en is dankzij de sumak-uien toch lekker fris.
Vind je dit leuk?
Over dit onderwerp
Gemaakt door Eatertainment